Tour ditor ne Sy te Kalter
Saranda
Opsionet e rezervimit
Seleksiono Datën
Kush No. Cmimi
Te rritur 3,770 3,770
Femije 2,470 0

Totali LEK 3,770
Depozito Tani LEK 3770


Pershkrimi

Një ditë ne Syrin e kaltër.

Nisja nga zyra  Blue Line  në orën 08:30 - 09:00, mbërritja në Sy të kaltër pas gjysmë ore.

Turneu zgjat rreth 4 orë. Ju mund të merrni kohë për të eksploruar zonën, bukurinë natyrore të Syrit të Kaltër, ujë e kristaltë dhe të pastër ku 900 m3 ujë për minutë vjen nga thellësia poshtë në tokë.

Para se të ktheheni per në Sarandë, mund të shijoni një pije në restorant.

Kthemi per në Sarande, ku ndalesa e rradhes do të jetë Kalaja e Lekursit.

Politika e Privatesise dhe kushtet


Dite : 1 | Nate : 0


Perfshihen


  • Local Guides/Maps
  • Transportation
  • Restaurant Nearby
  • Historic Area Nearby
  • Driver
  • Air Conditioning
  • State/National Park Nearby

Perjashtohen


  •     Insurance    
  •     Tips to coach drivers    
Shto komente x

Lutemi të kini parasysh : Kujdes! Pasi vleresimi te jete bere, nuk mundeni ta fshini ose modifikoniShto në listën e preferuar