Filter

  
  
  
  
  
LEK 3,250

Bicycle Tours

Gjirokastër

  Ne zgjedhim rrugët më piktoreske në rajonin e Gjirokastrës - nga parqet arkeologjike në Gjirokastër deri në parqet kombëtare në Përmet…

LEK 4,550

Hiking Tours

Gjirokastër

  Për ata që dëshirojnë të kënaqen, rajoni i ecjes së Gjirokastrës është ideal. A doni balancën mes një përvoje shëtitjeje…

LEK 5,200

Rafting Vjosa

Përmet

Explore Vjosa, sistemi i fundit i paprekur i madh i lumenjve në Evropë me Touret tona të Rafting. Zgjidhni për një eksperiencë të paharrueshme në lumin…

LEK 6,500

Gjirokaster walking…

Gjirokastër

  Zgjidhni një nga udhëtimet tona të udhëzuara në qytet në të cilën mund të zbuloni disa nga magjia e Gjirokastrës, si Baazeri Vjetër…

LEK 10,400

Safari 4X4 (Antigonea…

Gjirokastër

AnglaisAlbanaisRusse---------------Détecter la langueAfrikaansAlbanaisAllemandAmhariqueAnglaisArabeArménienAzériBasqueBengaliBiélorusseBirmanBosniaqueBulgareCatalanCebuanoChewaChinois…

LEK 10,400

Safari 4X4 (Adrianopoli…

Gjirokastër

  Fillojmë nga sheshi Cerciz Topulli dhe shkojmë drejt rrënojave të Adrianopolit vetëm 14 km larg Gjirokastrës. Adrianopoli ishte buid gjatë perandorisë…

LEK 10,400

Safari 4X4 (Zagoria's…

Gjirokastër

  Ky udhëtim fillon me fshatrat ish komunistë, Valare, Shen Thodher dhe Erind. Ne do të ngjitemi në fushën e Cajupit dhe do të ndalemi në pranverën…

LEK 6,500

Kruja and Sarisalltik…

Krujë

Kruja and Sarisalltik Cave tour is a combination hiking and cultural day tour starting from Tirana. Kruja is a town just one hour drives from Tirana and has been the capital of Arberi principality…

LEK 11,050

TOUR OF THE ALBANIAN…

Saranda

Gëzoni Riviera Shqiptare me automjete jashtë rrugës 4x4. Shijoni aventurën me ne! Një udhëtim emocionues me hapësira të mëdha fantastike dhe pikëpamje…

LEK 13,000

TOP OF MOUNT MILE SCENIC…

Saranda

  Ky Tur është një aventurë në ajër të hapur në një automjet rrugor të drejtuar. Lakja fillon në Liqenin Mursia, mbërrin dhe…

LEK 8,450

Udhëtimi i Gjirokastrës…

Gjirokastër

Turneu i Gjirokastrës duke kaluar nga tempulli Betakshi i Melan, Glina, Goranxi dhe Libohova me makina jashtë rrugësh të 4x4 Jeep.65 € / person Ky turne do të ofrohet…

LEK 10,400

Sarande - Pranvere ne…

Fterre

  Fterre shtrihet drejt lindjes së Corraj në një rritje të vogël dhe është i rrethuar nga rrjedhjet e ujit të pijshëm. Prania e atij uji ndihet…