Toyota Yaris 1000 - Year 2007
Saranda
Opsionet e rezervimit

Totali LEK 0

Taksa & TVSH LEK 0 Depozito Tani LEK 0


Pershkrimi

Udhëtoni në rehati dhe stil me këtë model makine.

Me vende për 4 pasagjerë dhe 3 vende per  bagazhet, është ideale për familje të vogla dhe të mesme për të vizituar Shqipërinë.

Kete makinë mund ta merrni në Sarandë dhe mund ta dorezoni ne destinacione te tilla si Tirane, Gjirokaster ose Ksamil.
 

Politika e Privatesise dhe kushtet

Termat dhe Kushtet baze per rezervim te automjeteve ne www.blueline.agency • Kushtet baze te qerase te paraqitura me poshte aplikohen per te gjithe klientet. Si merret Automjeti me Qera • Paraqiten Dokumentat (Pasaporte dhe Leje Drejtimi) • Behet Pagesa (Cash ose me Karte Krediti / Debiti) • Lihet Depozite Garancie (Cash + Pasaporte ose me Karte Krediti / Debiti) Merret dhe Perdoret Automjeti (Me KUJDES, si te ishte i JUAJI) Qeraja Perfshin : • Perdorimin e Automjetit (Shqiperi dhe Jashte) • Siguracion te Plote (TPL dhe Kasko) • Kilometra Pa Limit vetem per brenda kufijve te Shqiperise • Asistence 24 Ore Qeraja NUK Perfshin : • Karburantin • Gjobat • Kartonin Jeshil per jashte Shqiperise Dokumentet : Per te marre automjete me qera, cdo klient duhet te paraqese : • Pasaporte ose Karte Identiteti • Leje Drejtimi (data e leshimit duhet te jet minimumi dy vjet para dates se marrjes se automjetit me qera) Pagesa e Qerase : Pagesa e qerase behet e plote ne momentin qe merret automjeti me qera dhe behet me: • Kash ose Karte Krediti / Debiti Kushtet e kontratës tuaj me Rentalcars.com • Cilado mënyrë që keni rezervuar, është shumë e rëndësishme që t'ju japim mundësinë të kuptojmë se si dhe kur formohet një kontratë. • Hapat teknikë që kërkohen për të krijuar një kontratë janë si më poshtë: kur ne i tregojmë tarifat tona me telefon ose i vendosim shërbimet tona në faqen tonë të internetit, ne ju ftojmë të bëni një ofertë për blerje. • Ju e keni konfirmuar këtë ofertë vetëm në masën që keni raportuar me gojë ose duke klikuar butonin " KONFIRMOJ REZERVIMIN" në faqen "Permbledhje e rezervimit". • www.Blueline.agency konsideron se e ka pranuar këtë ofertë sapo të kemi marrë pagesën e plotë dhe ju do të keni dërguar kuponin e konfirmimit. Depozita e Garancise Per te marre automjete me qera, cdo klient duhet te lere garanci deri ne momentin e kthimit te automjetit. • Depozita e garancise varet nga lloji i automjetit dhe fillon nga 200Euro. Garancia mund te lihet me: • Cash + Pasaporte ose, • Karte Krediti / Debiti • Vetem Pasaporta sherben si garanci ne rastet kur klientet nuk kane karte krediti/debiti. Asnje lloj dokumenti tjeter nuk pranohet. Terma Baze : • Qeraja Ditore: 24 ore. • Vonesa: 1 ore falas. Pas 1 ore me 1/4 e qerase ditore cdo ore. • Pas 4 oresh paguhet 1 dite shtese. • Karburanti: Automjeti merret me karburant dhe duhet te kthehet ne te njejtin nivel. Pastertia: Automjeti merret i lare brenda dhe jashte dhe duhet te kthehet i lare. Udhetim Jashte Shqiperise: • Klienti duhet te marr autorizim nga zyra jone per udhetim jashte Shqiperise • Klientet duhet te blejne Kartonin Jeshil ne kufi. • Shofere te Tjere: 20€ . • Karrike Femijesh: 5€. Kapaciteti dhe kategoria e automjetit : • Te gjitha automjetet jane siguruar per numrin maksimum te pasagjerve. Blue Line Travel SH.P.K nuk merr përgjegjësi për kapacitetin e automjetit në lidhje me të gjithë pasagjerët dhe bagazhet e tyre. Si një tregues, referojuni faqes së internetit www.blueline.agency për kapacitetin e përafërt të kategorive të ndryshme të automjeteve në dispozicion. Problemet mekanike / Aksidentet • Në rast të avarieve ose problemeve mekanike, duhet të kontaktoni menjëherë numrin qe keni ne kontraten e qerase si dhe zyren ku u krye kjo kontrate. • Agjensia ose partneri yne duhet t'ju japë leje për çdo riparim apo zëvendësim të automjetit. • Nëse jeni i përfshirë në një aksident, policia lokale dhe agjensia jone duhet të kontaktohen. • Ju lutemi mbani kopjet e çdo dokumenti që do t'ju kërkohet të plotësoni. Ju mund të keni nevojë për to per dosjen e siguracionit Mbrojtja e të dhënave - Informacion mbi kartën e kreditit • Të dhënat e kartës së kreditit që klientët qe klienti perdor gjate rezervimit, nuk jane ruajtur në serverat tane pasi pagesa behet direkt nga aplikacioni i bankes partnere, dmth agjensia Blue Line Travel SH.P.K nuk ka regjistrime dhe akses te te dhenave bankare te klienteve. • Faqja jone e internetit www.Blueline.agency eshte e siguruar me sistemin SSL. Mbrojtja e të dhënave - Të dhënat personale të klientëve tanë • Emrat dhe adresat e klientëve tanë, detajet e rezervimeve të tyre si dhe adresat e tyre të e-mailit ruhen në bazën e të dhënave në serverin e aplikacionit dhe bazës së të dhënave. Të dhënat kurrë nuk komunikohen, përdoren ose shiten për askënd jashtë www.Blueline.agency . Emrat e klientëve dhe adresat e e-mailit përdoren nga departamentet tona të shitjeve dhe marketingut për të dërguar email-et promovues, përkujtesa çmimesh dhe oferta speciale përmes email-it tek klientët tanë nëpërmjet sistemit të mesazheve të postës Mail Chimp.

Shto në listën e preferuar


Makina ngjashme