Filter

  
  
  
  
  

LEK 5,200

Toyota Corolla 1.9 Diesel

Saranda

Travel in comfort and style in this compact model. With places for 4 passengers and 3 pieces of luggage, it's ideal for families and small to medium-sized to get around Albania.…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
4 2 Manual x2
LEK 5,200

Toyota Corolla 1.4 Diesel…

Saranda

Me vende për 4 pasagjerë dhe 3 bagazhe, është ideale për familjet dhe të vogla e të mesme për të vizituar Shqipërinë. Kete makinë…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
4 2 Auto x3
LEK 7,800

Toyota MR2 (for 2)

Saranda

Toyota MR2, me vende për 2 pasagjerë, është ideale për çiftet që të vizitojnë  Shqipërinë gjate veres. Kete veturë mund…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
4 2 Manual x1
LEK 9,100

VW Sharan 7 seats

Saranda

1 Day     3 Days      7 Days     10 Days      15 Days  70€        190€         420€…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
6 2 Manual x4
LEK 5,200

Toyota Yaris

Saranda

Udhëtoni në rehati dhe stil në këtë model kompakt. Me vende për 5 pasagjerë dhe 4 pjesë të bagazheve, është ideale për familjet dhe…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
5 2 Manual x2
LEK 7,800

Kia Sportage

Saranda

1 Day     3 Days      7 Days     10 Days      15 Days   60€        160€         360€…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
5 2 Manual x1
LEK 6,500

Alfa Romeo

Saranda

1 Day     3 Days      7 Days     10 Days      15 Days  50€        130€         300€…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
5 2 Manual x2
LEK 7,150

BMW Coupe

Saranda

1 Day     3 Days      7 Days     10 Days      15 Days  55€        150€          350€…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
5 2 Manual x3
LEK 4,550

Fiat Punto

Saranda

1 Day     3 Days      7 Days     10 Days      15 Days   35€        100€         200€…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
5 2 Manual x3
LEK 5,850

Mercedes a class

Saranda

1 Day     3 Days      7 Days     10 Days      15 Days   45€        115€         270€…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
5 2 Manual x3
LEK 9,100

Mercedes clk automatic…

Saranda

1 Day     3 Days      7 Days     10 Days      15 Days   70€        190€         420€…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
5 2 Auto x2
LEK 7,150

Benz c-clas

Saranda

Udhëtoni në rehati dhe stil me këtë model makine. Me vende per 5 pasagjerë dhe vend per 4 bagazhe, është ideale për familje te vogla dhe…

Vizitoret Dyer Gear Bagazhe
5 2 Auto x4